WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN OBS DE WILGENHOEK

Het Wilgentakje

AGENDA

vrij. 3-12 – Sint op school

zat. 25-12 t.m. 9-1-2022 – Kerstvakantie

maandag 10-1 Studiedag  – alle kinderen vrij

 

REGEL VAN DE WEEK

Wij laten merken hoe rustig wij kunnen (samen) werken.


WEEK  48 – 29 november 2021

Aangescherpte maatregelen
Gister heb ik via Social School het bericht gedeeld met maatregelen die vanaf vandaag zijn ingegaan. Heeft u deze gemist, bij deze een link (klik) naar het bericht:

Mondkapje op het schoolplein
Om het halen en brengen voor iedereen veilig te houden willen we aan u vragen om bij het betreden van het schoolplein een mondkapje te dragen.

Aankomst Sinterklaas
Binnen de geldende maatregelen gaan we er op 3 december weer een groot feest van maken. De goedheilig man en zijn pieten zullen ook dit jaar weer ontvangen op school. De leerlingen zullen onder luid gezang de Sint onthalen. Dit doen we op het plein, met gescheiden groepen. Omdat er vanuit de richtlijnen geen ouders bij de vieringen kunnen zijn willen we u vragen om niet te komen kijken bij de aankomst. Wij én Sinterklaas hopen dat u volgend jaar weer in grote getale meezingt bij de aankomst bij school, maar voor nu moet u een jaartje overslaan.

Ouder Activiteiten Commissie

De Ouder Activiteiten Commissie (OAC) regelt bij ons school Sint, Kerst, het voorjaarsontbijt etc.

Om dit alles mogelijk te maken verzoeken wij u vriendelijk om een vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2021-2022. Voor een heel schooljaar is deze bijdrage minimaal € 28 per kind. Aangezien alle kinderen meedoen aan deze activiteiten hopen wij ook dat iedereen een bijdrage wil doen. Hiervoor onze dank!

U kunt uw bijdrage overmaken naar:

IBAN nummer NL 97 RABO 0343 5698 84 t.n.v. OAC De Wilgenhoek te Haarlem, onder vermelding van de Naam of de Namen van uw kind(eren) en de groep(en).

Goed nieuws!

Trouwen
Groot feest! Morgen stapt meesterMitch van groep Groen in het huwelijksbootje! Wij wensen hem en zijn vriendin een fijne dag!

Babynieuws

Nog meer nieuws! Juf Stephanie van groep 7 verwacht in mei haar tweede kindje en zal begin maart met verlof gaan. Gefeliciteerd juf!

Gymtas
Alec uit groep 8 is zijn gymtas kwijt. Het is een blauwe/ grijze met haaien erop. Heeft iemand deze toevallig thuis?