WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN OBS DE WILGENHOEK

Het Wilgentakje

AGENDA

14-6 – Schoolreisje groep 3 en 4

di. 21-6 t.m. vr. 24-6. – Wilgenhoek avond4daagse

28-6 – 18.00-19.00 Kijkavond Project

WEEK  24 – 13 juni 2022

De week op een rijtje
We hebben een korte lesweek achter de rug. De twee dagen dat de leerlingen op school waren hebben ze hard gewerkt aan het project Sterren en Planeten. Er is lekker geknutseld en muziek gemaakt. In groep 3 wordt hard gewerkt aan een raket van wel anderhalve meter.

De kleutergroepen Groen en Blauw hebben afgelopen vrijdag een lesochtend gehad die was verzorgd door studenten van het Nova College. De studenten hadden een themadoos ontworpen aan de hand van een prentenboek. Aan dit boek zaten allerlei activiteiten gekoppeld binnen de vakgebieden, taal, rekenen, creatief en filosoferen. Een zeer geslaagde ochtend.

Studiedagen
Afgelopen 7 en 8 juni hebben we met het team 2 studiedagen gehad. Op 7 juni hebben we stil gestaan bij ons programma op het gebied van cultuureducatie. We zijn met elkaar, onder leiding van onze muziek-, dramadocent en een medewerker van Stichting Hart Haarlem met elkaar in dialoog gegaan over onze visie op het gebied van cultuur. Deze visie zullen we meenemen in de doorontwikkeling van ons cultuurprogramma. In de middag hebben we een leuke teambuildingsactiviteit gedaan.

8 juni stond in het teken van de implementatie van Mijn Rapportfolio. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van de digitale omgeving. Binnenkort zult u hier meer informatie over ontvangen.

Vandaag hebben alle kinderen een strookje mee gekregen, wilt u met blokletters , duidelijk uw emailadres invullen? Dit hebben we nodig om alle ouders te kunnen koppelen. Graag uiterlijk donderdag retour geven aan uw kind.

Wilgenhoek avond4daagse – van de OAC:
 
WAUW, 150 kinderen hebben zich ingeschreven voor de avond4daagse, dat wordt supper gezellig.
Informatie volgt.
Groetjes,
Suzanne & Sarah
namens de OAC

Gevraagd

Eierdozen ( geen plastic)