WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN OBS DE WILGENHOEK

Het Wilgentakje

AGENDA

26-5/29-5 – Hemelvaartsweekend, alle kinderen vrij

4-6/6-6 – Pinksterweekend, alle kinderen vrij

7-6/8-6 – Studiedagen, alle kinderen vrij

28-6 – 18.00-19.00 Kijkavond Project

Bijlage:

GGD Flits

WEEK  21 – 23 mei 2022

De afgelopen week op een rijtje

Na een feestelijke opening van het thema komt het thema helemaal tot leven in de school. Bij de kleutergroepen wordt er hard gewerkt aan het bouwen van de themahoek – de Raket. Onze kleine astronauten zullen hier vele ruimtereizen gaan maken en nieuwe werelden gaan ontdekken.
Verder wordt er door de hele school druk geknutseld en geleerd binnen het thema ruimte en planeten. Zo zijn er in groep 7 met klei het zonnestelsel geknutseld en zijn de planeten op schaal weergegeven.

In het lokaal van groep 8 gaan iedere dag de tafels aan de kant en staat er op de grond een podium afgetekend. Zij zijn al druk aan het repeteren voor hun eindmusical.

Prive-berichten binnen Social School

Social Schools heeft een update gehad. De wijze waarop u een prive-bericht naar de leerkracht kan sturen is hiermee gewijzigd. Wanneer u in de linker menubalk op het tabblad gesprekken klikt – klik op nieuw gesprek starten en selecteer de leerkracht die u een bericht wilt sturen.
Wanneer u een bericht verstuurd via een smartphone dan vindt u de pictogram gesprekken onder in de menubalk. Dit kan verschillen per telefoon.

Berichten

In verband met de korte week , is er deze week geen week update vanuit de groepen.

Het volgende Wilgentakje ontvangt u dinsdag 31 mei.

Korfbal

Het team van de Wilgenhoek (Luc, Dender, Kyra, Florine en Izabela) hebben een derde plek behaald op het korfbaltoernooi zondag 22 mei! Goed gedaan!!!

Reminder- Wilgenhoek avond4daagse – van de OAC:
 
Wil je meedoen met de avond4daagse? Graag inschrijven voor 30 mei! Als jullie thuis geen printmogelijkheden hebben, juf Pauline heeft uitgeprinte formulieren beschikbaar. 
We hopen dat er weer veel kinderen mee lopen!

Groetjes,

Suzanne & Sarah
namens de OAC