WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN OBS DE WILGENHOEK

Het Wilgentakje

AGENDA

16 maart – leerlingenraad

23 maart – MR vergadering

7 april – Voorjaarsontbijt

11/12/13 april – kamp groep 8

14 april – Studiedag , alle kinderen vrij


WEEK  11 – 14 maart 2022

De week op een rijtje

Na de vakantie zijn we gestart met de nieuwe thema’s voor 4xWijzer. In de kleutergroepen zijn ze begonnen met het thema Lente. In de groepen 3 en 4 met natuur en dieren. De groepen 5 en 6 zullen de komende periode werken aan het thema vogels en de bovenbouw aan het thema Azië en Oceanië.

Afgelopen donderdag hebben we met de groepen 5 t/m 8 weer geschaatst op de ijsbaan. We waren erg blij dat we weer een leuk uitstapje hadden.

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen hebben we het groep doorbroken werken weer opgepakt. De leerlingen van de groepen 6-7-8 lezen weer dagelijks met de leerlingen uit de onderbouw. Ook zijn de voorbereidingen voor het voorjaarsontbijt weer in volle gang. Hierbij organiseren de leerlingen van groep 8, onder leiding van ouders van de OAC een ontbijt voor de hele school.

Start meester Tim
Vanwege gezondheidsredenen is juf Tamara van groep 4 helaas uitgevallen. Tamara stond op de maandag als groepsleerkracht voor groep 4. Tamara zal tot aan de zomer worden vervangen door meester Tim.

Waar een kleine school , groot in kan zijn

Lieve ouders( en kinderen),

Wat is er enorm veel ingezameld aan goederen voor Oekraïne!! Wat zijn we trots op jullie. Vrijdag is er een busje naar Utrecht gereden, de spullen zullen vandaar verder worden gebracht. Wil je de komende week toch nog iets geven dat kan tot en met donderdag.

Gevraagd

Keukenrollen

Eierdozen ( geen plastic)

Chipskokers

Knopen met grote gaten

Wasmiddelflessen hebben we nu even genoeg.