We leren van

alles!

Naschoolse muziekles groep 5 en 6

Muziekles op school

Ieder jaar krijgen de groepen 5 en 6 van onze school onder schooltijd tien weken les op een muziekinstrument. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met flinke korting muzieklessen te volgen op school na schooltijd. Je mag dan na een aantal lessen ook samenspelen met andere kinderen uit de wijk in het wijkorkest.

De muzieklessen en de wijkorkesten worden georganiseerd door Hart in samenwerking met de basisscholen, waaronder onze school, in het kader van School in de Wijk.

Geef je nu op!

Ben je tussen de 8 en 11 jaar oud en wil je met korting en in de buurt een muziekinstrument leren spelen? Geef je dan nu op voor de naschoolse muzieklessen. Begin oktober start een nieuwe reeks lessen. Je kunt kiezen uit dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, viool, cello, keyboard en gitaar. Je krijgt na schooltijd op een school bij jou in de buurt les in kleine groepjes en gaat na vijf lessen al samenspelen in het wijkorkest!

De lessen zijn gericht op ontdekken, experimenteren en samenspelen en je leert de basisvaardigheden op je instrument. De instrumenten in de les worden verzorgd door het MuziekLab van Hart in samenwerking met de school. Je kunt je inschrijven vanaf groep 5. Klik hier voor meer informatie en inschrijven of stuur een mail naar aheijne@hart-haarlem.nl.

Je kunt je nog inschrijven tot 17 september. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Wist je dat…

De Liduinaschool, de Cirkel, de Wilgenhoek en de Willem van Oranjeschool hebben met Hart bij de Gemeente Haarlem subsidie aangevraagd om de lessen Iedereen een instrument binnen en na schooltijd mogelijk te maken. De lessen onder schooltijd worden volledig met subsidie gefinancierd, en voor de naschoolse lessen vragen we een ouderbijdrage van €4,- per les. Maar wist je dat kinderen vanaf groep 5 van andere scholen ook van harte welkom zijn in de naschoolse lessen (mits er nog plaats is natuurlijk) maar dan voor €10,- per les? Dus heb je nog een vriendje op een andere school, dan mag die ook gewoon meedoen. Iedereen kan zich inschrijven via deze link.

Met dank aan: Gemeente Haarlem, School in de wijk en het Rabobank Stimuleringsfonds